Over ons


Ons verhaal begint 15 jaar geleden te Brugge. In 2005 zijn wij gestart met de verkoop van paardentrailers. Voor onze eerste levering hadden wij 2 paardentrailers besteld. Deze werden netjes naast de tweedehandswagens geplaatst, want bij aanvang verkochten wij ook personenwagens. Als snel vond er een trailer de weg naar een klant en zo waren wij vertrokken voor veel meer trailers. Met een constante stock van 30 a 40 paardentrailers hadden wij voor iedereen wel iets in huis, en zo vond menig trailer de weg naar een tevreden klant.


In 2008 moesten de personenwagens plaats maken voor de kleine horsetrucks, zeg maar de 3500 kg paardenwagens. Al snel vonden ook onze horsetrucks hun weg naar de klant en werden er in de loop der jaren honderden wagens verkocht in de ganse Benelux.

In 2020 verandert de locatie van onze zaak, van Brugge naar Zuienkerke, zodat de klanten ook op zaterdag- en zondagnamiddag kunnen langskomen om de trailers en horsetrucks te bekijken. Rainbow® biedt U ook hier een uitgebreide waaier van voertuigen aan. Paardentrailers vanaf € 4.899 incl BTW tot een luxueuze full option horsetruck van 3500kg aan scherpe prijzen.

ORDER